Rólam

Névjegy

     
Név:   Magda Attila tréner és life coach
Család:   Nős, két gyermek édesapja
Releváns kompetenciák:   Személyiségfejlesztés, tréning, coaching, életegyensúly, harmónia, boldogság


Hitvallásom

“Emlékezz arra, hogy a boldogság nem attól függ, hogy ki vagy, mi van veled. Egyedül attól függ, hogy mit gondolsz.”
/Dale Carnegie/

Teljes szívemből hiszem, hogy mint minden ember, te is képes vagy boldogan élni. Hiszem, hogy el tudod érni azt az áldott állapotot, amit általában boldogságnak hívnak. Hiszem, sőt tudom, hogy segíteni tudok neked ebben. Ha csatlakozol hozzám, meg is mutatom, hogy miként. Indítsd be a boldogságod!

Hiszem, hogy

  • jó ember vagy, és megérdemled a boldogságot,
  • képes vagy elindulni pozitív gondolkodás útján,
  • a pozitív gondolkodás gyakorlása egyre több jó dolgot hoz az életedbe,
  • ki tudod alakítani azt a hozzáállást, ami elvisz az általad elképzelt élethez,
  • ki tudod tűzni a céljaidat, és
  • el tudod érni, amit szeretnél

Teljes szívemből hiszem, hogy Te is képes vagy kezedbe venni a sorsodat, és én segíteni tudok neked ebben.

Miért vagy jó helyen?

Én sem így születtem

Miért gondolom, hogy segíteni tudok neked rátalálni a személyes boldogságra? Nos, mint Neked is, nekem is van egy élettörténetem, ami talán hozzád hasonlóan nem indult túl fényesen. A batyu, amivel a szüleim útnak indítottak, sok-sok nehéz követ tartalmazott, melyek értelmében – a pszichológia törvényszerűségei szerint – meg kellett volna ismételnem a szüleim életét. Ezt nem szerettem volna. Szerencsére az elménk működése azt is lehetővé teszi, hogy tudatosan felülírjuk az életünket korlátozó „programokat”, és olyanokra cseréljük, amik segítik életünk működését. Nekem ez sikerült. Húszéves korom óta dolgozom azon, hogy egyre jobban érezzem magmat a bőrömben. Elször csak azt tudtam, hogy mit nem szeretnék, és az vezetett utamon, hogy elkerüljem azokat a csapdákat, amelyekbe a szüleim beleestek.

Volt kiút

A fejlődésem egy pontján már képes voltam meghatározni, hogy én mit szeretnék. Ennek köszönhetően sikereket értem el értékesítőként, később értékesítési vezető, majd egy 10 milliárd forint forgalmú cég kereskedelmi igazgatója lettem. Eredményeimet legfőképpen annak köszönetem, hogy az első perctől kezdve folyamatosan képzem magmat, vezetőként pedig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a beosztottaimmal foglalkozzam. Tanítottam, tréningeztem és coaching  eszközökkel támogattam* a kollégáimat. Erre a tudásra és tapasztalatra építve lettem értékesítési tréner. Majd ügyvezető lettem, és az egyik legnagyobb magyar műszaki egyesület talpraállításának és működtetésnek egyik fontos szerepét bízták rám. Ez az egyesület ma már szakmailag és gazdaságilag egyaránt dinamikusan fejlődő civil szervezet. Boldog, kétgyermekes családapa vagyok.

Teljes élet

A munkám mellett sok időt töltök el közösen a feleségemmel Anettel, tizenkétéves nagylányommal, Bertával, és a tizenegy éves fiammal, Ágostonnal. Messziről indultam, de sikerült átlépnem a saját árnyékomat, és egy harmonikus, boldog életet valósítottam meg, amiben van idő egymásra, a családomra, a munkámra és azokra a tevékenységekre, amiket szeretek. Boldog ember vagyok., de mindenkinek mást jelent a boldogság. Hivatásos coachként abban tudok segíteni neked, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megtaláld a te boldogságodat, és eljuss egy olyan életet élhess, amilyet szeretnél.

Baráti üdvözlettel,

Attila

* Lsd. a Te megoldásod menüpontban.