Mennyi időt töltesz a pároddal? Közhely, hogy minél több időt töltesz a pároddal, annál jobb lesz a kapcsolatotok. Minőségi időre szükség van. Fontos, hogy legyenek közös élményeitek, hogy beszélgessetek, és hogy ismerjétek egymás gondolatait a számotokra lényeges dolgokról. Hiszen a közös élmények összekötnek, és újabb és újabb dolgokat fedezhetsz fel a másikban, amik által feltöltődtök, és ahelyett, hogy távolodnátok, közeledni fogtok egymáshoz. Mindig közelebb és közelebb juttok, és a közelségeteknek nincsen határa: szétbonthatatlan kötelékké fejlődhet.

Azonban még mielőtt elkezdene zavarni, hogy nem töltesz elég időt VELE, érdemes megválaszolnotok néhány kérdést. Olyanokat mint:

  • Mennyi a valós közös idő igényetek?
  • Elég jó minőségű a közösen töltött időtök?
  • Hagytok szabad teret a másiknak pl. én időre, hobbira és barátokra?

Nem biztos, hogy a több a jobb, de az nagyon lényeges, hogy az igényeiteknek megfelelő arányok a helyükön legyenek. Hogy pontosan miből mennyi a jó, az minden kapcsolatban változik, minél jobban ismeritek magatokat és egymást, annál pontosabb lesz a válasz.

Szép napot! Baráti üdvözlettel:

Attila

Ui: Van még itt valami, egy nagyon fontos dolog, de azt nézd meg a Személyes Boldogság című Facebook oldalamon. Ha hasznosnak találod, kövess, jelöld meg, hogy a hírfolyamodban elsőként jelenjenek meg a bejegyzések (a „Követed” gomb legördülőjében) és ajánld az ismerőseidnek! Köszönöm!